×
Home Nieuws Livescore

Maurice Steijn verkoos buitenlands avontuur boven Go Ahead Eagles

Maurice Steijn verkoos buitenlands avontuur boven Go Ahead Eagles
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 9 oktober 2024 14:16 uur

Voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn had afgelopen zomer de kans om aan de slag te gaan bij Go Ahead Eagles, maar koos ervoor te wachten op een buitenlands avontuur. Dit onthulde Paul Bosvelt in een recent interview met Voetbal International. Bosvelt, voormalig profvoetballer en momenteel werkzaam als technisch manager bij Go Ahead Eagles, gaf in het interview aan dat de club interesse had in Steijn als mogelijke versterking voor het trainerschap.

Steijn, die eerder succesvol was als trainer bij clubs als VVV-Venlo en ADO Den Haag, had dus de mogelijkheid om in Nederland aan de slag te gaan bij de Deventer club. Echter, zijn ambities reikten verder dan de Eredivisie en hij hoopte op een buitenlands avontuur om zijn trainerscarrière een nieuwe impuls te geven.

De keuze van Steijn om te wachten op een buitenlandse uitdaging laat zien dat hij vastbesloten is om zich verder te ontwikkelen als trainer en nieuwe ervaringen op te doen. Het is nog niet bekend of en wanneer Steijn daadwerkelijk een buitenlandse club zal gaan leiden, maar zijn ambitie en drive zijn onmiskenbaar. Volg de ontwikkelingen rondom Maurice Steijn en zijn mogelijke buitenlandse avontuur via Voetbal International en andere sportnieuwsbronnen.