×
Home Nieuws Livescore

KNVB kondigt eerbetoon Johan Neeskens aan bij voetbalwedstrijden.

KNVB kondigt eerbetoon Johan Neeskens aan bij voetbalwedstrijden.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 9 oktober 2024 13:08 uur

De voetbalwereld rouwt om het verlies van de legendarische Johan Neeskens, die afgelopen zondag is overleden. De KNVB heeft aangekondigd dat er een speciaal eerbetoon zal plaatsvinden ter nagedachtenis aan de voetbalgrootheid. Voorafgaand aan alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Azerion Vrouwen Eredivisie zal een indrukwekkende minuut stilte worden gehouden als eerbetoon aan Neeskens.

De impact van Johan Neeskens op het Nederlandse voetbal is onmiskenbaar en zijn nalatenschap zal altijd voortleven. De KNVB heeft besloten om niet alleen in de nationale competities, maar ook bij alle duels van de nationale teams een moment van stilte te organiseren. Dit gebaar toont de diepe waardering en respect voor de bijdrage die Neeskens heeft geleverd aan het Nederlandse voetbal en de sport in het algemeen.

De minuut stilte voor Johan Neeskens zal een emotioneel en respectvol moment zijn voor alle spelers, coaches, scheidsrechters en fans die betrokken zijn bij het Nederlandse voetbal. Het is een eerbetoon aan een voetbalicoon die zijn stempel heeft gedrukt op de sport en die altijd herinnerd zal worden als een van de groten in de Nederlandse voetbalgeschiedenis.