×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord grijpt naast rechtsbuiten: Romano kondigt transfer naar Lazio aan

Feyenoord grijpt naast rechtsbuiten: Romano kondigt transfer naar Lazio aan
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 augustus 2023 19:48 uur

Feyenoord grijpt naast rechtsbuiten, Romano kondigt 'Here we go' naar Lazio aan. SS Lazio lijkt een overeenkomst te hebben bereikt met FC Midtjylland over de transfer van Gustav Isaksen. De talentvolle rechtsbuiten, die al geruime tijd op het verlanglijstje van Feyenoord staat, maakt de overstap naar de nummer twee van Italië, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Romano heeft zijn bekende 'Here we go' laten vallen, wat erop lijkt te wijzen dat de transfer eraan zit te komen. Lazio betaalt naar verluidt ongeveer zeventien miljoen euro voor de diensten van de rechtsbuiten. Isaksen, 22 jaar oud, maakte in 2019 de overstap vanuit de jeugdopleiding van Midtjylland en heeft sindsdien indruk gemaakt in Denemarken.

Feyenoord werd begin juli voor het eerst in verband gebracht met Isaksen, maar stuitte al snel op de hoge vraagprijs van Midtjylland. De afgelopen dagen is Lazio steeds concreter geworden voor de speler en lijken beide partijen nu tot een akkoord te zijn gekomen. Volgens Romano zal Isaksen maandag medische tests ondergaan en zal de transfer daarna worden afgerond.