×
Home Nieuws Livescore

Duitsland kampt met blessuregolf voor Nations League-duels

Duitsland kampt met blessuregolf voor Nations League-duels
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 9 oktober 2024 12:48 uur

In de aanloop naar de belangrijke Nations League-wedstrijden tegen Bosnië en Herzegovina en het Nederlands elftal, kampt Duitsland met blessureleed dat blijft aanhouden. Bondscoach Julian Nagelsmann moet het nu ook stellen zonder David Raum en Benjamin Henrichs, die zich hebben afgemeld voor de selectie. De blessureproblemen lijken zich op te stapelen voor de Duitse ploeg, die al te maken had met meerdere afwezigen vanwege blessures.

Voor Nagelsmann is het een flinke tegenvaller om Raum en Henrichs te moeten missen in de komende duels. Beide spelers zouden normaal gesproken een belangrijke rol kunnen spelen in de opstelling van Die Mannschaft. De bondscoach zal nu moeten schuiven en wellicht een beroep moeten doen op andere spelers om de opengevallen plekken in te vullen.

Met de confrontaties tegen Bosnië en Herzegovina en het Nederlands elftal in het vooruitzicht, zal Nagelsmann alle zeilen moeten bijzetten om een competitief elftal op de been te brengen. De druk ligt nu nog meer op de overgebleven spelers om te presteren en de blessuretegenslagen te boven te komen. Het is een uitdaging waar de Duitse ploeg zich nu snel op zal moeten voorbereiden, met de hoop op een succesvolle afloop in deze belangrijke duels.