×
Home Nieuws Livescore

Ryan Flamingo schittert en droomt van Oranje doorbraak.

Ryan Flamingo schittert en droomt van Oranje doorbraak.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 9 oktober 2024 10:08 uur

Jong Oranje kan rekenen op een in vorm verkerende Ryan Flamingo. De talentvolle verdediger van PSV heeft aangegeven dat hij afgelopen week zijn beste wedstrijd tot nu toe heeft gespeeld. Met deze sterke prestatie onderstreept Flamingo zijn ambitie om door te breken naar het grote Nederlands elftal. Hij ziet dit als een haalbaar doel en put inspiratie uit spelers die hem zijn voorgegaan.

Flamingo's vastberadenheid om zijn plek in Oranje te veroveren is duidelijk merkbaar. Zijn toewijding en harde werk werpen nu al vruchten af bij Jong Oranje. De jonge verdediger laat zien dat hij klaar is om de uitdagingen op het hoogste niveau aan te gaan en zijn talent verder te ontwikkelen.

Met zijn recente vorm en vastberadenheid om door te groeien, is Ryan Flamingo een speler om in de gaten te houden. Zijn progressie en ambitie om het grote Nederlands elftal te bereiken, maken hem een opwindende toevoeging aan de selectie van Jong Oranje. Bekijk de video hierboven om meer te zien van Flamingo's indrukwekkende spel en zijn streven naar succes op internationaal niveau.