×
Home Nieuws Livescore

Manchester United-leiding zwijgt over ontslag Erik ten Hag

Manchester United-leiding zwijgt over ontslag Erik ten Hag
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 oktober 2024 19:08 uur

Na een belangrijke vergadering van de leiding van Manchester United zijn er nog geen geruchten over een mogelijk ontslag van Erik ten Hag. Dit nieuws werd naar buiten gebracht door Kaveh Solhekol, een bekende verslaggever van Sky Sports. Solhekol, die aanwezig was bij het hoofdkantoor van INEOS op dinsdag, deelde deze informatie met zijn volgers op social media.

De speculaties over de toekomst van Ten Hag als hoofdtrainer van Manchester United zijn de afgelopen dagen toegenomen, vooral na de recente teleurstellende resultaten van het team. Fans en analisten hebben hun zorgen geuit over de prestaties van de ploeg onder leiding van de Nederlandse coach. Echter, volgens Solhekol lijkt het erop dat het bestuur van de club nog geen concrete stappen heeft genomen om Ten Hag te ontslaan.

Hoewel de druk op Ten Hag blijft toenemen, lijkt het erop dat hij voorlopig nog steeds de steun geniet van de clubleiding. De komende wedstrijden zullen echter cruciaal zijn voor de toekomst van de coach bij Manchester United. Fans zullen nauwlettend in de gaten houden hoe het team presteert en of er eventuele veranderingen zullen plaatsvinden in de technische staf. Solhekol belooft zijn volgers op de hoogte te houden van eventuele ontwikkelingen rondom het trainerschap van Ten Hag bij de Engelse topclub.