×
Home Nieuws Livescore

Brian Brobbey: "Ik ben te gehaast in afronding"

Brian Brobbey:
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 oktober 2024 16:40 uur

Jonge Ajax-spits Brian Brobbey heeft toegegeven dat hij vindt dat hij te gehaast is in zijn afronding. In een openhartig gesprek met Voetbal International erkende de talentvolle aanvaller dat hij zichzelf te veel druk oplegt tijdens wedstrijden. Brobbey, die de afgelopen maanden indruk heeft gemaakt met zijn doelpunten voor de Amsterdamse club, onthulde dat hij soms te snel wil handelen in de zestienmeter.

De 19-jarige Brobbey, die wordt gezien als een van de grootste Nederlandse voetbaltalenten, gaf aan dat hij werkt aan het verbeteren van zijn kalmte en precisie voor het doel. Hij benadrukte dat hij zich bewust is van zijn neiging om overhaaste beslissingen te nemen in cruciale momenten van de wedstrijd. De jonge spits is vastbesloten om zijn afrondingstechniek te verfijnen en zijn kansen met meer rust en focus af te maken.

Brobbey's eerlijke zelfreflectie toont zijn volwassenheid en vastberadenheid om zichzelf continu te verbeteren als voetballer. Met de steun van zijn coaches en teamgenoten bij Ajax, zal de talentvolle spits ongetwijfeld hard blijven werken om zijn zwakke punten om te zetten in sterke punten en zijn potentieel volledig te benutten op het hoogste niveau van het voetbal.