×
Home Nieuws Livescore

Micky van de Ven dankbaar voor rol Wim Jonk

Micky van de Ven dankbaar voor rol Wim Jonk
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 oktober 2024 12:16 uur

Jonge verdediger Micky van de Ven juicht de aanstelling van Wim Jonk als assistent-bondscoach van Ronald Koeman toe. De 23-jarige voetballer, die zijn eerste stappen in het profvoetbal zette bij Volendam onder de vleugels van Jonk, is opgetogen over de nieuwe samenwerking. Van de Ven erkent de impact die Jonk op zijn carrière heeft gehad en gelooft dat zijn traject in het voetbal een andere wending had kunnen nemen zonder de begeleiding van de voormalige middenvelder.

Van de Ven, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn opbouwend spel, is dankbaar voor de rol die Jonk in zijn ontwikkeling heeft gespeeld. De jonge talentvolle speler benadrukt dat Jonk hem niet alleen op technisch vlak heeft geholpen, maar ook mentaal en tactisch. De verdediger is ervan overtuigd dat de ervaring en kennis van Jonk een waardevolle toevoeging zullen zijn voor het Nederlands elftal onder leiding van Koeman.

Met Jonk aan zijn zijde hoopt Van de Ven zijn spel naar een hoger niveau te tillen en zich verder te ontwikkelen als speler. De samenwerking tussen de jonge verdediger en de ervaren assistent-bondscoach belooft een vruchtbare en inspirerende periode te worden voor het Nederlandse voetbal. Van de Ven kijkt vol vertrouwen uit naar de toekomst en is vastberaden om met Jonk aan zijn zijde zijn ambities waar te maken op het hoogste niveau.