×
Home Nieuws Livescore

Jamie Carragher verdedigt Ten Hag tegenover Manchester United

Jamie Carragher verdedigt Ten Hag tegenover Manchester United
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 oktober 2024 11:40 uur

Voormalig Liverpool-verdediger Jamie Carragher heeft recentelijk zijn steun uitgesproken voor Erik ten Hag, de huidige trainer van Ajax. Carragher, die nu werkzaam is als analist, bekritiseerde Manchester United door te beweren dat zij Ten Hag in de steek hebben gelaten. De Britse analist suggereerde dat de Engelse club afgelopen zomer al met potentiƫle opvolgers van Ten Hag in gesprek was, wat volgens hem niet respectvol was tegenover de Nederlandse manager.

Carragher, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukte dat Ten Hag een getalenteerde en succesvolle coach is die meer erkenning verdient. Hij gelooft dat de manier waarop Manchester United met Ten Hag omging, niet alleen onprofessioneel was, maar ook schadelijk voor zijn reputatie. Carragher pleit ervoor dat clubs meer respect tonen voor trainers die goed werk leveren, in plaats van hen te behandelen als vervangbare schakels in het voetbalmanagement.

De uitspraken van Carragher hebben voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld. Met zijn kritiek op Manchester United en zijn steunbetuiging aan Erik ten Hag, laat de voormalige verdediger zien dat hij niet bang is om zijn mening te geven. Het is duidelijk dat Carragher gelooft in de kwaliteiten van Ten Hag en hoopt dat de Nederlandse trainer de erkenning krijgt die hij verdient, ongeacht de beslissingen van clubs zoals Manchester United.