×
Home Nieuws Livescore

Ryan Flamingo blij met Jong Oranje-selectie na PSV-afwezigheid

Ryan Flamingo blij met Jong Oranje-selectie na PSV-afwezigheid
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 oktober 2024 11:32 uur

Jonge verdediger Ryan Flamingo is verheugd om weer deel uit te maken van Jong Oranje, ondanks het feit dat PSV-spelers niet zijn opgeroepen voor het Nederlands elftal. De 21-jarige mandekker begrijpt de voorkeur van bondscoach Peter Bosz, maar is blij met de kans om zijn talent te tonen op internationaal niveau.

Flamingo, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, ziet zijn selectie voor Jong Oranje als een belangrijke stap in zijn carrièreontwikkeling. Met zijn vastberadenheid en toewijding hoopt hij een positieve bijdrage te leveren aan het team en zichzelf te bewijzen als een veelbelovende speler voor de toekomst.

Terwijl Bosz zijn keuzes maakt voor het Nederlands elftal, blijft Flamingo gefocust op zijn eigen prestaties en groei als voetballer. Hij is vastbesloten om te blijven werken aan zijn spel en te streven naar een plek in het nationale team, ongeacht de omstandigheden. Met zijn positieve instelling en vastberadenheid om te slagen, is Flamingo vastbesloten om zijn dromen na te jagen en zijn potentieel volledig te benutten.