×
Home Nieuws Livescore

PSV boekt bijna 10 miljoen winst, Brands tevreden

PSV boekt bijna 10 miljoen winst, Brands tevreden
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 oktober 2024 08:08 uur

PSV boekt bijna 10 miljoen euro winst en ziet eigen vermogen stijgen

Het gaat PSV financieel voor de wind, zo blijkt uit de jaarcijfers van de club. Algemeen directeur Marcel Brands is verheugd over de resultaten van het afgelopen seizoen, waarin de Eindhovenaren bijna 10 miljoen euro winst hebben geboekt. Daarnaast is het eigen vermogen van de club gestegen naar meer dan 40 miljoen euro, wat een positieve ontwikkeling is voor de toekomst van PSV.

Brands benadrukt het belang van een gezonde financiële situatie voor de club. Met de winst die is geboekt en de stijging van het eigen vermogen, kan PSV investeren in verdere groei en ontwikkeling. Dit biedt mogelijkheden om te blijven bouwen aan een sterk team en de ambities van de club waar te maken.

De resultaten van PSV zijn een beloning voor het harde werk en de inzet van zowel spelers als staf. De club heeft zich financieel weten te versterken en staat er goed voor in een competitieve voetbalwereld. Met de positieve jaarcijfers in het achterhoofd kijkt PSV vol vertrouwen naar de toekomst en blijft streven naar sportieve successen op het veld.