×
Home Nieuws Livescore

Wim Jonk versterkt technische staf Oranje volgens Hordijk

Wim Jonk versterkt technische staf Oranje volgens Hordijk
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 oktober 2024 07:08 uur

Voormalig voetballer Wim Jonk wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor de technische staf van bondscoach Ronald Koeman bij het Nederlands elftal. Deze mening wordt gedeeld door Michel Hordijk, die als techniektrainer eerder met Jonk heeft samengewerkt bij zowel Ajax als FC Volendam. Hordijk is ervan overtuigd dat Jonk een positieve bijdrage zal leveren aan het nationale team. De Volendammer neemt de rol over van Sipke Hulshoff, die onlangs naar Liverpool is vertrokken.

Jonk staat bekend om zijn kennis en ervaring op het gebied van techniek en tactiek, wat hem een waardevolle toevoeging maakt aan de staf van Oranje. Zijn eerdere samenwerking met Hordijk heeft geleid tot succesvolle resultaten en een goede werkrelatie, wat de verwachtingen voor zijn rol bij het Nederlands elftal hoog maakt. Met zijn expertise hoopt Jonk bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en prestaties van het nationale team.

De aanstelling van Jonk als opvolger van Hulshoff markeert een nieuwe fase voor het Nederlands elftal, waarbij frisse ideeën en inzichten worden verwelkomd. Koeman en zijn staf hebben vertrouwen in de kwaliteiten van Jonk en kijken uit naar de samenwerking. Met het oog op komende uitdagingen en toernooien is de komst van Jonk een veelbelovende stap voor het Nederlandse voetbal.