×
Home Nieuws Livescore

Deschamps blij met Pogba's terugkeer naar Les Bleus

Deschamps blij met Pogba's terugkeer naar Les Bleus
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 oktober 2024 00:48 uur

Didier Deschamps, de bondscoach van het Franse nationale voetbalteam, heeft met veel enthousiasme gereageerd op het recente nieuws over Paul Pogba. De Franse middenvelder, die sinds maart geblesseerd was en niet kon spelen, heeft groen licht gekregen om weer het veld op te gaan. Dit opent de deur voor een mogelijke terugkeer van Pogba bij Les Bleus in de nabije toekomst.

Deschamps, die altijd een belangrijke rol heeft gespeeld in het Franse nationale team, heeft al contact gehad met Pogba om hem te feliciteren met zijn herstel. De bondscoach is verheugd over de mogelijkheid om Pogba weer in actie te zien en gelooft dat zijn ervaring en kwaliteiten een waardevolle toevoeging zullen zijn voor het team.

Met Pogba's terugkeer in zicht, zullen de fans van het Franse voetbal ongetwijfeld uitkijken naar zijn optreden op het veld. De middenvelder, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit, kan een cruciale rol spelen in de ambities van Frankrijk op internationaal niveau. Deschamps en zijn team zullen ongetwijfeld hard werken om Pogba weer volledig fit en klaar voor de strijd te krijgen.