×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez: FC Twente te klein door aandacht gelijkspel.

Kenneth Perez: FC Twente te klein door aandacht gelijkspel.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 oktober 2024 00:16 uur

Voormalig profvoetballer en analist Kenneth Perez heeft zijn ongenoegen geuit over de aandacht die het gelijkspel van FC Twente tegen Manchester United heeft gekregen. In een recente uitzending van Voetbalpraat liet Perez weten dat hij van mening is dat de club zichzelf 'te klein' maakt door de nadruk te leggen op dit resultaat. Het gelijkspel, hoewel een knappe prestatie tegen een grote club als Manchester United, lijkt volgens Perez niet het gewenste effect te hebben op de perceptie van FC Twente.

Perez benadrukte dat FC Twente zich niet moet laten beperken door de reacties op dit ene resultaat. Hij vindt dat de club trots mag zijn op het behaalde gelijkspel, maar dat het belangrijk is om verder te kijken en te streven naar meer successen. Volgens de analist moet FC Twente zichzelf niet onderschatten en zich niet laten beïnvloeden door de externe kritiek die mogelijk kan ontstaan door de nadruk op dit ene resultaat.

De voormalige voetballer benadrukte ook het belang van zelfvertrouwen en ambitie binnen de club. Hij gelooft dat FC Twente, met de juiste mindset en instelling, in staat is om nog meer te bereiken en zichzelf te bewijzen op zowel nationaal als internationaal niveau. Perez moedigt de club aan om te blijven geloven in haar eigen kracht en potentieel, en om niet te worden afgeleid door de mening van buitenaf.