×
Home Nieuws Livescore

Willem van Hanegem geschokt door overlijden Neeskens in column

Willem van Hanegem geschokt door overlijden Neeskens in column
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 oktober 2024 00:08 uur

Voormalig voetballer en voetbalanalist Willem van Hanegem is diep geraakt door het tragische nieuws van het overlijden van zijn voormalige collega Johan Neeskens. In een emotionele column voor het Algemeen Dagblad deelt Van Hanegem zijn oprechte gevoelens over de hechte band die hij met Neeskens deelde gedurende hun carrières in het voetbal. De Kromme, zoals Van Hanegem liefkozend wordt genoemd, beschrijft Neeskens als niet alleen een voetballegende, maar ook als een goede vriend en medestrijder op het veld.

De twee voetbaliconen deelden vele memorabele momenten samen, zowel op als naast het veld. Van Hanegem benadrukt in zijn column de onuitwisbare indruk die Neeskens op hem heeft achtergelaten, zowel als voetballer als persoon. De Kromme herinnert zich levendig de intense wedstrijden die ze samen hebben gespeeld en de passie waarmee Neeskens altijd zijn sport beoefende.

Het overlijden van Johan Neeskens laat een diepe leegte achter in de voetbalwereld, maar ook in het hart van Willem van Hanegem. De voormalige middenvelder eert zijn vriend en collega met warme woorden en herinneringen die voor altijd in zijn gedachten zullen blijven voortleven. De band tussen Van Hanegem en Neeskens overstijgt de grenzen van het voetbal en zal altijd worden gekoesterd als een waardevolle vriendschap die de tand des tijds heeft doorstaan.