×
Home Nieuws Livescore

Alireza Jahanbakhsh op weg naar Genoa na Feyenoord.

Alireza Jahanbakhsh op weg naar Genoa na Feyenoord.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 23:32 uur

De Iraanse vleugelspeler Alireza Jahanbakhsh staat op het punt om zijn voetbalcarrière een nieuwe wending te geven. Na het aflopen van zijn contract bij Feyenoord afgelopen zomer, heeft de talentvolle speler naar verluidt een nieuwe club gevonden. Volgens berichten van het Iraanse Varzesh 3 zal Jahanbakhsh binnenkort zijn handtekening zetten bij het Italiaanse Genoa.

Jahanbakhsh, die bekend staat om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa. Na een succesvolle periode bij AZ in de Eredivisie, maakte de 28-jarige aanvaller de overstap naar de Premier League bij Brighton & Hove Albion. Nu lijkt het erop dat hij zijn loopbaan zal voortzetten in de Serie A bij Genoa.

De transfer van Jahanbakhsh naar Genoa markeert een nieuwe uitdaging voor de speler, die vastbesloten is om zijn kwaliteiten verder te ontwikkelen en te laten zien op het hoogste niveau van het Italiaanse voetbal. Met zijn ervaring en talent zal hij ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor het team van Genoa, dat hoopt op succes in de competitie en andere toernooien. Voetbalfans zullen ongetwijfeld uitkijken naar de prestaties van Jahanbakhsh in zijn nieuwe avontuur bij Genoa.