×
Home Nieuws Livescore

Youri Mulder: Micky van de Ven moet vaste linksback

Youri Mulder: Micky van de Ven moet vaste linksback
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 23:24 uur

Voormalig voetballer en analist Youri Mulder heeft hoge verwachtingen van Micky van de Ven en ziet hem graag snel een prominente rol vervullen in het Nederlands elftal. Met blessures die de selectie van Oranje hebben geteisterd, is de positie van linksback momenteel dunbevolkt. In het programma Rondo wordt Van de Ven genoemd als de ideale kandidaat om deze leemte op te vullen.

Mulder, die bekend staat om zijn scherpe analyses, gelooft sterk in de kwaliteiten van de jonge verdediger. Hij benadrukt dat Van de Ven de potentie heeft om een vaste waarde te worden in het nationale team. Met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om ook aanvallend een bijdrage te leveren, zou Van de Ven een waardevolle toevoeging zijn voor Oranje.

De roep om verjonging en fris talent in het Nederlands elftal wordt steeds luider, en Van de Ven lijkt precies in dat plaatje te passen. Met zijn jeugdige energie en gedrevenheid kan hij een nieuwe impuls geven aan het team. Het is nu aan bondscoach Frank de Boer om te bepalen of hij het advies van Mulder ter harte neemt en Van de Ven een kans geeft om zich te bewijzen op het hoogste niveau.