×
Home Nieuws Livescore

Marcel Brands reageert op uitspraken Peter Bosz over Makkelie.

Marcel Brands reageert op uitspraken Peter Bosz over Makkelie.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 23:00 uur

Maandagavond heeft Marcel Brands, de algemeen directeur van PSV, gereageerd op de recente opmerkingen van Peter Bosz over scheidsrechter Danny Makkelie. Brands benadrukte dat hij niet van plan is om het incident op te blazen, maar gaf toe dat de uitspraken van de trainer mogelijk wat ongelukkig waren. Bosz had kritiek geuit op Makkelie na een wedstrijd waarin PSV betrokken was, wat tot enige ophef leidde binnen de voetbalwereld.

Brands sprak over het belang van respect voor scheidsrechters en benadrukte dat het cruciaal is om de integriteit van de arbiters te respecteren, ongeacht meningsverschillen over beslissingen op het veld. Hij benadrukte dat PSV altijd streeft naar een goede verstandhouding met de scheidsrechters en dat dergelijke incidenten niet representatief zijn voor de normen en waarden van de club.

De algemeen directeur erkende dat het in het heetst van de strijd soms lastig kan zijn om emoties onder controle te houden, maar benadrukte dat het belangrijk is om respectvol te blijven, zelfs in moeilijke situaties. Brands sprak de hoop uit dat het voorval kan dienen als leermoment voor alle betrokkenen en dat er constructief kan worden gewerkt aan het behouden van een positieve en respectvolle sfeer binnen het Nederlandse voetbal.