×
Home Nieuws Livescore

Depay's toekomst bij Corinthians onzeker door sponsorproblemen

Depay's toekomst bij Corinthians onzeker door sponsorproblemen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 22:16 uur

Het lijkt erop dat de toekomst van Memphis Depay bij Corinthians onzeker is. Volgens Paulo Vinícius Coelho, een journalist van het tijdschrift Finances of Sport, zou het salaris van de aanvaller wel eens een struikelblok kunnen vormen voor de club. Het salaris van Depay wordt voornamelijk gefinancierd door sponsor Esportes da Sorte, een bedrijf dat momenteel in financiële moeilijkheden verkeert en mogelijk op het punt staat om te bezwijken.

De situatie rondom Depay's salaris werpt een schaduw van twijfel over zijn toekomst bij Corinthians. Als de sponsor niet langer in staat is om het salaris van de aanvaller te bekostigen, kan dit leiden tot een vroegtijdig vertrek van de Nederlandse sterspeler. Depay, die in de zomer van 2021 de overstap maakte naar de Braziliaanse club, zou dan gedwongen kunnen worden om op zoek te gaan naar een nieuwe club.

De mogelijke financiële problemen bij sponsor Esportes da Sorte zorgen voor onrust binnen de club en onder de fans. De supporters hopen dat er een oplossing wordt gevonden om Depay te behouden, aangezien hij een belangrijke speler is voor het team. De komende periode zal cruciaal zijn in het bepalen van de toekomst van Depay bij Corinthians en of zijn verblijf daadwerkelijk van korte duur zal zijn.