×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag geconfronteerd met blessureleed voor internationale spelers.

Ten Hag geconfronteerd met blessureleed voor internationale spelers.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 22:08 uur

Trainer Erik ten Hag van Ajax staat voor een uitdaging nu hij te maken heeft met drie nieuwe problemen in zijn selectie. Het trio Noussair Mazraoui, Kobbie Mainoo en Alejandro Garnacho zal tijdens de aankomende interlandperiode niet beschikbaar zijn voor hun nationale teams vanwege blessures. Dit nieuws komt als een tegenvaller voor Ten Hag, aangezien hij nu belangrijke spelers moet missen in zijn opstelling.

Noussair Mazraoui, de ervaren rechtsback van Ajax, zal niet kunnen deelnemen aan de interlandverplichtingen vanwege een blessure. Zijn afwezigheid zal een gat achterlaten in de verdediging van het team. Daarnaast zal ook Kobbie Mainoo, een veelbelovend talent binnen de club, niet in actie kunnen komen voor zijn nationale team vanwege een blessure die hem parten speelt.

De derde speler die Erik ten Hag moet missen tijdens de interlandperiode is Alejandro Garnacho. De jonge aanvaller, die recentelijk zijn debuut maakte voor Ajax, zal niet kunnen schitteren voor zijn land vanwege een blessure die hem aan de zijlijn houdt. Deze blessuregevallen zorgen voor hoofdbrekens bij de coach, die nu op zoek zal moeten naar alternatieve oplossingen om het gemis van deze spelers op te vangen.

Het is nu aan Erik ten Hag en zijn technische staf om met creatieve oplossingen te komen om het gemis van Mazraoui, Mainoo en Garnacho op te vangen tijdens de komende wedstrijden. De coach zal moeten schuiven in zijn opstelling en wellicht een beroep moeten doen op andere spelers binnen de selectie om de afwezigen te vervangen. Ajax zal moeten laten zien dat het team ook zonder deze geblesseerde spelers kan presteren en de huidige koppositie in de competitie kan behouden.