×
Home Nieuws Livescore

Jarell Quansah verlengt contract bij Liverpool tot 2030

Jarell Quansah verlengt contract bij Liverpool tot 2030
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 19:32 uur

Liverpool heeft goed nieuws te melden, want de talentvolle verdediger Jarell Quansah heeft zijn contract bij de club verlengd. Op slechts 21-jarige leeftijd heeft Quansah zijn toewijding aan de club van manager Arne Slot laten zien door tot medio 2030 bij Liverpool te blijven.

De verlenging van het contract van Quansah is een teken van vertrouwen in zijn potentieel en talent. De jonge verdediger heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld en heeft laten zien dat hij een belangrijke speler kan worden voor Liverpool in de toekomst.

Manager Arne Slot is verheugd met de contractverlenging van Quansah en gelooft dat de verdediger een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team. Met zijn jeugdige energie en vastberadenheid om te slagen, heeft Quansah de potentie om uit te groeien tot een sleutelspeler voor Liverpool in de komende jaren.

De supporters van Liverpool kunnen zich verheugen op nog vele jaren van Quansah in het rood van de club. Met zijn contractverlenging laat Quansah zien dat hij gelooft in de visie en ambities van Liverpool en vastbesloten is om bij te dragen aan het succes van de club.