×
Home Nieuws Livescore

Koeman benadrukt: Memphis Depay blijft in Oranje-plannen

Koeman benadrukt: Memphis Depay blijft in Oranje-plannen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 17:32 uur

Ronald Koeman heeft tijdens een recente persconferentie benadrukt dat Memphis Depay nog steeds een belangrijke speler is voor het Nederlands elftal. De bondscoach sprak zijn vertrouwen uit in de aanvaller, ondanks zijn recente basisdebuut voor Corinthians. Koeman gaf aan dat hij afgelopen weekend aandachtig voor de televisie zat om Depay in actie te zien.

Depay, die dertig jaar oud is, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en blijft een waardevolle toevoeging voor Oranje. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij een belangrijke rol spelen in het team van Koeman. De bondscoach is vastbesloten om Depay te blijven volgen en te betrekken bij de plannen voor het Nederlands elftal.

Ondanks zijn overstap naar Corinthians, blijft Depay dus in de schijnwerpers staan bij het nationale team. Koeman is optimistisch over de toekomstige samenwerking met de aanvaller en kijkt uit naar wat Depay kan bijdragen aan het succes van Oranje. Met zijn vastberadenheid en talent is Depay een speler die het verschil kan maken op het veld voor Nederland.