×
Home Nieuws Livescore

Koeman: Schouten niet opgeroepen wegens vermoeidheid.

Koeman: Schouten niet opgeroepen wegens vermoeidheid.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 17:24 uur

Ronald Koeman heeft onthuld waarom Jerdy Schouten niet is opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal. De bondscoach gaf aan dat de controleur van PSV momenteel 'doorheen zit'. Dit nieuws kwam als een verrassing voor veel voetbalfans, aangezien Schouten de afgelopen periode indruk heeft gemaakt met zijn spel op het veld.

Koeman benadrukte dat het belangrijk is om spelers te beschermen en te erkennen wanneer ze vermoeidheid of mentale druk ervaren. Hij gaf aan dat Schouten momenteel niet in de juiste fysieke en mentale staat verkeert om optimaal te presteren in het Nederlands elftal. De bondscoach staat bekend om zijn zorgvuldige benadering van spelers en zijn focus op het welzijn van het team als geheel.

Hoewel het een teleurstelling is voor Schouten om niet opgeroepen te worden, toont dit besluit van Koeman zijn betrokkenheid bij de individuele behoeften van zijn spelers. De bondscoach staat voor het welzijn en de prestaties van het team en neemt beslissingen op basis van wat het beste is voor het Nederlands elftal. Het is nu aan Schouten om zich te richten op zijn herstel en terug te komen op het hoogste niveau om weer in aanmerking te komen voor een plek in Oranje.