×
Home Nieuws Livescore

Ivanusec schittert in De Kuip en geeft Rotterdam hoop

Ivanusec schittert in De Kuip en geeft Rotterdam hoop
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 17 september 2023 12:08 uur

Debuut in De Kuip een droom die uitkomt voor Luka Ivanusec

Rotterdam - Het was een onvergetelijk moment voor Luka Ivanusec toen hij zijn debuut maakte in het legendarische stadion De Kuip. De Kroatische voetballer straalde op het veld en wist zelfs een doelpunt te maken, waarmee hij werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd tegen Heerenveen. Na afloop van de wedstrijd gaf Ivanusec de Rotterdamse fans hoop, want hij gelooft dat hij nog veel meer in zijn mars heeft.

"Ik voel dat er nog zoveel meer in zit", verklaarde Ivanusec vol zelfvertrouwen in een interview met ESPN na de wedstrijd tegen Heerenveen. "Als ik wat meer ontspannen ben, weet ik zeker dat ik nog beter kan presteren." Het doelpunt dat Ivanusec maakte tegen Heerenveen was zijn eerste in de Eredivisie. De Rotterdammers overklasten de Friezen en behaalden een indrukwekkende 6-1 overwinning.

Voor Ivanusec is het spelen in De Kuip een ware sensatie. "Ik ben nu al verliefd op de sfeer hier. Als dit al zo geweldig is, weet ik zeker dat het dinsdag tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Celtic nog beter zal zijn." Op dinsdag neemt Feyenoord het in eigen huis op tegen Celtic in de eerste groepswedstrijd van de Champions League. SS Lazio en Atlético Madrid maken de poule compleet.