×
Home Nieuws Livescore

Jong Oranje mist talenten in interlandperiode door blessures

Jong Oranje mist talenten in interlandperiode door blessures
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 16:32 uur

Jong Oranje-bondscoach Michael Reiziger staat voor een uitdaging tijdens de aankomende interlandperiode, aangezien enkele belangrijke spelers zich hebben afgemeld voor de selectie. Het betreft Kian Fitz-Jim en Youri Baas, beide verdedigers van Ajax, Anass Salah-Eddine, de back van FC Twente, en Ibrahim Cisokko, de linksbuiten van Plymouth Argyle. Deze afmeldingen zullen ongetwijfeld een impact hebben op het team en de strategie die Reiziger voor ogen had.

De absentie van Fitz-Jim, Baas, Salah-Eddine en Cisokko zal een flinke aderlating zijn voor Jong Oranje, aangezien zij stuk voor stuk belangrijke spelers zijn binnen hun clubs en voor het nationale team. Reiziger zal nu op zoek moeten naar alternatieven en mogelijk jong talent de kans geven om zich te bewijzen op het internationale toneel. Het is een uitdaging waar de bondscoach snel een oplossing voor zal moeten vinden.

De redenen voor de afmeldingen van deze spelers zijn nog niet bekendgemaakt, maar het is duidelijk dat Reiziger nu snel moet schakelen om zijn team klaar te stomen voor de komende interlandwedstrijden. Met belangrijke duels in het vooruitzicht zal de bondscoach alle zeilen moeten bijzetten om een competitief elftal op de been te brengen. Het is afwachten hoe Jong Oranje zal presteren zonder deze sterkhouders, maar Reiziger zal ongetwijfeld alles op alles zetten om het maximale uit zijn team te halen.