×
Home Nieuws Livescore

Aad de Mos: 'Honderd procent vertrouwen in Johan Bakayoko'

Aad de Mos: 'Honderd procent vertrouwen in Johan Bakayoko'
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 14:24 uur

Voormalig voetbaltrainer Aad de Mos heeft vertrouwen in de Belgische vleugelaanvaller Johan Bakayoko van PSV. De Mos is ervan overtuigd dat het binnenkort weer helemaal goed zal komen met de speler, ondanks zijn huidige vormdip. De Belgische voetballer heeft de afgelopen wedstrijden moeite gehad om zijn gebruikelijke niveau te halen, maar De Mos gelooft dat Bakayoko binnenkort weer zal schitteren op het veld.

De Mos, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukt dat Bakayoko 'honderd procent' terug zal komen op zijn oude niveau. De vleugelaanvaller heeft in het verleden laten zien over veel talent en potentie te beschikken, en De Mos is ervan overtuigd dat hij deze kwaliteiten weer zal laten zien. PSV-fans kunnen dus gerust zijn, want volgens De Mos is het slechts een kwestie van tijd voordat Bakayoko zijn vorm hervindt en weer belangrijk zal zijn voor het team.

De Belgische speler zelf zal ongetwijfeld hard werken om zijn vormdip te overwinnen en zijn beste spel weer te laten zien. Met de steun van Aad de Mos en het vertrouwen van zijn club en supporters achter zich, lijkt het erop dat Johan Bakayoko binnenkort weer zal schitteren op de Nederlandse voetbalvelden.