×
Home Nieuws Livescore

Farioli ontkent geluk: Ajax verslaat Groningen in slotminuten.

Farioli ontkent geluk: Ajax verslaat Groningen in slotminuten.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 14:16 uur

Ajax heeft op zondag een spannende overwinning behaald tegen FC Groningen met een eindstand van 3-1. De wedstrijd werd beslist in de slotminuten, waar Ajax erin slaagde om de zege over de streep te trekken. Ondanks de late winnende goal, benadrukt Francesco Farioli dat geluk geen rol heeft gespeeld bij de overwinning. De Italiaanse coach reageert geïrriteerd wanneer de term 'Lucky Ajax' ter sprake komt.

Farioli, die bekend staat om zijn vastberadenheid en geloof in het team, is ervan overtuigd dat de overwinning het resultaat is van hard werk en toewijding van zijn spelers. Hij benadrukt dat Ajax niet afhankelijk is van geluk, maar eerder van hun kwaliteit en tactisch vernuft op het veld. De coach is vastbesloten om het imago van 'Lucky Ajax' te weerleggen en te bewijzen dat de club op eigen kracht successen behaalt.

De reactie van Farioli weerspiegelt de ambitie en vastberadenheid van Ajax om te blijven presteren op het hoogste niveau. Met een sterke teamgeest en een duidelijke focus op het behalen van resultaten, lijkt Ajax vastbesloten om hun tegenstanders te blijven imponeren en te bewijzen dat ze niet alleen geluk aan hun zijde hebben, maar ook de kwaliteiten om te zegevieren.