×
Home Nieuws Livescore

Pepijn Lijnders in zwaar weer bij Red Bull Salzburg

Pepijn Lijnders in zwaar weer bij Red Bull Salzburg
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 13:48 uur

Voormalig Liverpool-assistent Pepijn Lijnders bevindt zich in een lastige situatie, amper vijf maanden na zijn transfer naar Red Bull Salzburg. De Oostenrijkse grootmacht werd afgelopen zondag genadeloos verslagen door titelrivaal Sturm Graz met maar liefst 5-0. Deze vernederende nederlaag heeft lokale media in verbijstering achtergelaten.

De fans van Red Bull Salzburg keken met ongeloof toe hoe hun geliefde team werd weggevaagd door Sturm Graz, en de druk op Lijnders neemt toe. De Nederlandse coach, die bekend staat om zijn tactische inzicht en trainingsmethoden, staat nu voor een grote uitdaging om zijn team weer op de rails te krijgen na deze pijnlijke nederlaag.

De media in Oostenrijk speculeren over de toekomst van Lijnders bij Red Bull Salzburg, gezien de recente tegenvallende resultaten. De coach zal nu moeten laten zien dat hij in staat is om zijn team te motiveren en te inspireren om terug te vechten na deze zware klap. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor Lijnders en zijn positie bij de club.