×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber: In-Beom Hwang brengt Champions League kwaliteit Feyenoord

Quinten Timber: In-Beom Hwang brengt Champions League kwaliteit Feyenoord
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 13:40 uur

Feyenoord-captain Quinten Timber heeft hoge verwachtingen van de nieuwste aanwinst van de club, In-Beom Hwang. De Zuid-Koreaanse international wordt door Timber zelfs op Champions League-niveau geplaatst. De aanvoerder van de Rotterdammers is enthousiast over de toevoeging van Hwang aan het team en gelooft dat de middenvelder een waardevolle versterking zal zijn voor Feyenoord.

Timber, die een belangrijke rol speelt in het team van Feyenoord, is ervan overtuigd dat Hwang de kwaliteiten bezit om op het hoogste Europese niveau te presteren. Met zijn ervaring en talent kan de Zuid-Koreaan een cruciale rol spelen in de ambities van de club om succes te behalen in zowel de nationale competitie als in internationale toernooien.

De komst van In-Beom Hwang naar Feyenoord wordt dan ook met veel optimisme ontvangen door Quinten Timber en de rest van het team. De aanvoerder kijkt ernaar uit om samen te spelen met de getalenteerde middenvelder en is ervan overtuigd dat Hwang een waardevolle toevoeging zal zijn voor het team. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht kan Hwang een belangrijke bijdrage leveren aan de ambities van Feyenoord voor het komende seizoen.