×
Home Nieuws Livescore

Rots erkent fout na gemiste kans, trainer steunt hem

Rots erkent fout na gemiste kans, trainer steunt hem
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 13:16 uur

Na de teleurstellende nederlaag van FC Twente tegen Feyenoord in de Eredivisie, heeft Daan Rots zichzelf de schuld gegeven van de gemiste kans die het tij had kunnen keren. Als rechtsbuiten miste hij in de beginfase een cruciale mogelijkheid om de score te openen, wat een keerpunt in de wedstrijd had kunnen betekenen. Ondanks zijn fout neemt trainer Joseph Oosting Rots echter niets kwalijk en blijft hij vertrouwen houden in de jonge speler.

Rots, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, baalde na afloop van de wedstrijd enorm van zijn misser. Hij realiseerde zich dat zijn gemiste kans het verschil had kunnen maken tussen winst en verlies voor FC Twente. Desondanks toonde de rechtsbuiten volwassenheid door het boetekleed aan te trekken en de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor zijn fout.

Trainer Oosting sprak na de wedstrijd zijn steun uit voor Rots en benadrukte dat fouten erbij horen in het voetbal. Hij gelooft in de potentie van de jonge speler en is ervan overtuigd dat Rots sterker uit deze ervaring zal komen. Oosting ziet de gemiste kans als een leermoment voor Rots en is ervan overtuigd dat hij in de toekomst cruciale doelpunten zal maken voor FC Twente.