×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag's toekomst bij Manchester United op het spel

Ten Hag's toekomst bij Manchester United op het spel
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 12:56 uur

Trainer Erik ten Hag van Ajax wordt nog altijd gesteund door de clubleiding van Manchester United, zo meldt bronnen. De Nederlandse coach geniet naar verluidt het vertrouwen van de top van de Engelse club, ondanks de recente tegenvallende resultaten. Toch lijkt er een kink in de kabel te komen, aangezien dinsdag een belangrijke dag wordt voor Ten Hag's toekomst bij de club. Op die dag staat er namelijk een cruciale vergadering gepland in Londen waar de United-top bijeen zal komen.

De Britse media speculeren volop over de mogelijke uitkomst van deze vergadering en wat dit zou kunnen betekenen voor Erik ten Hag. Zal hij zijn positie als hoofdtrainer van Manchester United behouden, of staat hem wellicht een verrassende wending te wachten? De druk lijkt in ieder geval toe te nemen voor de Nederlandse coach, die de afgelopen tijd onder vuur lag vanwege de teleurstellende prestaties van het team.

Het is afwachten wat de uitkomst zal zijn van de vergadering op dinsdag en of Erik ten Hag zijn positie als hoofdtrainer van Manchester United zal weten te behouden. De supporters en voetbalwereld houden hun adem in en kijken reikhalzend uit naar het nieuws dat uit de vergadering zal voortvloeien. Zal Ten Hag zijn kans krijgen om zijn stempel verder te drukken op de Engelse topclub, of zal er een nieuwe wending komen in zijn carrière als trainer? De antwoorden zullen spoedig volgen na de cruciale bijeenkomst in Londen.