×
Home Nieuws Livescore

Hiddink hard voor Ten Hag: geen medelijden

Hiddink hard voor Ten Hag: geen medelijden
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 11:24 uur

Voormalig bondscoach Guus Hiddink toont geen genade voor de huidige trainer van Manchester United, Erik ten Hag. De druk op Ten Hag neemt toe na een reeks teleurstellende resultaten, waaronder het gelijkspel van afgelopen weekend. Zelfs dit punt lijkt de oefenmeester niet uit de brand te hebben geholpen. In de recente uitzending van Studio Voetbal wordt uitgebreid gesproken over de penibele situatie waarin Ten Hag zich bevindt.

Hiddink, bekend om zijn directe en onverbloemde meningen, laat geen spaan heel van Ten Hag's prestaties bij Manchester United. De voormalige bondscoach is van mening dat de druk van een topclub als United te hoog is voor Ten Hag en dat hij niet in staat is om het tij te keren. Met de aanhoudende kritiek en de onzekere toekomst van Ten Hag lijkt het erop dat zijn dagen bij de Engelse club geteld zijn.

De discussie aan tafel bij Studio Voetbal is levendig en kritisch. Analisten en voetbalexperts buigen zich over de vraag of Ten Hag nog wel de juiste man is voor Manchester United. De resultaten spreken voor zich, maar ook de manier waarop het team speelt en de keuzes die Ten Hag maakt, worden onder de loep genomen. De consensus lijkt te zijn dat er snel verandering moet komen om de neerwaartse spiraal te doorbreken en de club weer op de rails te krijgen.