×
Home Nieuws Livescore

Perez: Sem Steijn nog niet Bundesliga-waardig ondanks topscorerstatus

Perez: Sem Steijn nog niet Bundesliga-waardig ondanks topscorerstatus
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 11:16 uur

Voormalig profvoetballer Kenneth Perez heeft zijn mening gegeven over de kwaliteiten van Sem Steijn, de 22-jarige middenvelder van FC Twente. Ondanks dat Steijn momenteel de topscorer is van de Eredivisie en regelmatig van grote waarde is voor zijn club, is Perez van mening dat hij nog niet klaar is voor een overstap naar een hoger niveau, zoals de Bundesliga.

Perez, die nu werkzaam is als analist, benadrukt dat hoewel Steijn indrukwekkende prestaties levert in de Nederlandse competitie, het spelen op internationaal niveau een heel ander verhaal is. De voormalige speler van onder andere Ajax en PSV gelooft dat Steijn nog verder moet groeien en zichzelf moet bewijzen op een hoger niveau voordat hij de stap naar een competitie als de Bundesliga kan maken.

De uitspraken van Kenneth Perez hebben voor de nodige discussie gezorgd binnen de voetbalwereld. Sommigen zijn het eens met zijn standpunt en vinden dat Steijn nog meer ervaring en ontwikkeling nodig heeft voordat hij de stap naar het buitenland kan zetten. Anderen daarentegen zijn van mening dat de jonge middenvelder al voldoende heeft laten zien om de uitdaging aan te gaan en zijn potentieel te benutten in een competitie als de Bundesliga.

Het is duidelijk dat de toekomst van Sem Steijn onderwerp van gesprek blijft en dat zijn prestaties nauwlettend zullen worden gevolgd door zowel supporters als experts in de voetbalwereld. Of hij uiteindelijk de stap naar een hoger niveau zal maken, zal de tijd moeten uitwijzen.