×
Home Nieuws Livescore

Afellay: "Problemen Ajax nog niet opgelost, wel verbetering."

Afellay:
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 11:00 uur

Voormalig Oranje-international Ibrahim Afellay heeft laten weten dat hij van mening is dat de problemen die Ajax vorig seizoen heeft ervaren nog niet volledig zijn opgelost. Ondanks deze constatering ziet Afellay wel positieve ontwikkelingen binnen de club, met name sinds Francesco Farioli aan het roer staat. Dit vertelde de oud-voetballer tijdens een recente uitzending van Studio Voetbal.

Afellay, die zelf een verleden heeft bij topclubs als PSV en Barcelona, is goed op de hoogte van wat er speelt binnen de Nederlandse voetbalwereld. Hij benadrukte dat de uitdagingen waar Ajax mee te maken heeft gehad niet zomaar verdwenen zijn, maar dat er wel sprake is van vooruitgang onder leiding van Farioli. De Italiaanse coach lijkt volgens Afellay een positieve invloed te hebben op de club en de spelers.

De voormalige middenvelder sprak ook over de hoge verwachtingen die er altijd zijn bij Ajax en hoe het team daarmee om moet gaan. Afellay gelooft dat met de juiste aanpak en ondersteuning van de coach, Ajax in staat is om deze uitdagingen te overwinnen en weer succesvol te zijn op zowel nationaal als internationaal niveau.