×
Home Nieuws Livescore

Ueda scoort tegen Twente, Priske niet overtuigd door prestatie

Ueda scoort tegen Twente, Priske niet overtuigd door prestatie
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 10:40 uur

In een spannende wedstrijd tegen FC Twente wist Ayase Ueda het net te vinden voor Feyenoord, maar zijn prestatie was niet genoeg om trainer Brian Priske te overtuigen. Ondanks zijn doelpunt in de 2-1 overwinning, blijft de Japanse spits onder de verwachtingen van de coach. Priske heeft openlijk laten weten dat hij meer verwacht van Ueda en hoopt dat de aanvaller zijn vorm snel zal verbeteren.

De druk op Ayase Ueda om te presteren neemt toe na zijn wisselvallige optredens in de afgelopen wedstrijden. Hoewel hij af en toe zijn klasse laat zien, heeft de spits moeite om consistent te zijn en zijn stempel te drukken op het spel van Feyenoord. Met de concurrentie in de voorhoede groeiende, zal Ueda hard moeten werken om zijn plek in het team veilig te stellen.

De supporters van Feyenoord beginnen ook ongeduldig te worden met de prestaties van Ayase Ueda. De Japanse spits werd in het verleden gezien als een veelbelovend talent, maar heeft tot nu toe niet kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen. De druk van het legioen zal alleen maar toenemen als Ueda niet snel zijn vorm weet te hervinden en zijn waarde voor het team bewijst.