×
Home Nieuws Livescore

Farioli geïrriteerd door vragen over fitheid spelers na Ajax-wedstrijd.

Farioli geïrriteerd door vragen over fitheid spelers na Ajax-wedstrijd.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 10:32 uur

Na de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen heeft Francesco Farioli, de coach van FC Groningen, laten weten dat hij steeds meer moeite heeft met de vragen over de fitheid van zijn spelers. Tijdens een interview met ESPN-verslaggever Hans Kraay gaf Farioli aan dat hij langzaam maar zeker genoeg begint te krijgen van deze terugkerende kwestie. De coach lijkt gefrustreerd te zijn over de voortdurende focus op de fysieke gesteldheid van zijn team, en benadrukt dat er meer is om over te praten dan alleen de fitheid van de spelers.

Farioli, die bekend staat om zijn passie voor het spel en zijn toewijding aan zijn team, lijkt steeds vaker geïrriteerd te raken door de herhaalde vragen over de conditie van zijn spelers. Tijdens het interview met Kraay gaf de coach aan dat hij graag zou zien dat er meer aandacht wordt besteed aan andere aspecten van het voetbal, zoals tactiek en strategie. Hij benadrukte dat zijn spelers meer zijn dan alleen hun fitheid en dat er meer is om over te praten dan alleen hun fysieke gesteldheid.

Het lijkt erop dat Farioli steeds meer de behoefte voelt om zijn standpunt duidelijk te maken en de focus te verleggen naar andere aspecten van het spel. Met zijn uitspraken na de wedstrijd tegen Ajax lijkt de coach te willen benadrukken dat er meer is dan alleen de fitheid van zijn spelers en dat hij hoopt dat er in de toekomst meer aandacht zal zijn voor de bredere aspecten van het voetbal.