×
Home Nieuws Livescore

Directeur Feyenoord blij met vertrek Bozenik en Conteh

Directeur Feyenoord blij met vertrek Bozenik en Conteh
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 17 september 2023 10:48 uur

Dennis te Kloese, de onverschrokken directeur van Feyenoord, heeft geen traan gelaten om het vertrek van Robert Bozenik en Christian Conteh deze zomer. Volgens Te Kloese drukten deze twee heren namelijk flink op de salarishuishouding van de club. In een exclusief interview met Goedemorgen Eredivisie onthult hij zijn gedachten over deze kwestie.

"Als je van tevoren geen goed gevoel hebt, moet je er gewoon niet aan beginnen", verklaart Te Kloese over de samenwerking binnen Feyenoord. "Onze scouting heeft de afgelopen jaren bewezen dat ze zeer bekwaam en talentvol zijn in het aantrekken van spelers. De communicatie binnen onze club is uitstekend en het vertrouwen is er ook. Soms kun je gewoon een fout maken. Het zou vreemd zijn om de trainer hier niet bij te betrekken, aangezien hij zeer capabel is. Het was bijvoorbeeld een verstandige zet om Robert Bozenik en Christian Conteh te verkopen."

Terwijl Feyenoord een oase van rust lijkt te zijn op het gebied van transfers, lijkt het bij Ajax juist wat minder soepel te verlopen. Gerard Nijkamp, de technisch directeur van Sparta, werpt zijn licht op de situatie van Maurice Steijn bij Ajax.

"Bij ons hadden zowel ik als Maurice een veto", legt Nijkamp uit. "Maurice mocht spelers aandragen en wij mochten dat ook doen. Zelfs de staf had de mogelijkheid om een speler voor te stellen. Maar als mijn trainer zegt dat hij er geen goed gevoel bij heeft, dan is dat voor ons een absolute no-go. Als de trainer het niet ziet zitten, dan doen wij het zeker niet. Maar als iedereen een klik voelt met een speler, dan gaan we er altijd voor."