×
Home Nieuws Livescore

Zerrouki bedreigd door concurrentie bij Feyenoord, Van Hooijdonk waarschuwt

Zerrouki bedreigd door concurrentie bij Feyenoord, Van Hooijdonk waarschuwt
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 09:48 uur

Feyenoord-middenvelder Ramiz Zerrouki staat mogelijk voor een lastige periode bij de Rotterdamse club, zo voorspellen voetbalanalisten Pierre van Hooijdonk en Arno Vermeulen. De jonge controlerende middenvelder wordt geconfronteerd met stevige concurrentie van In-Beom Hwang, die momenteel indruk maakt en de voorkeur lijkt te krijgen boven Zerrouki.

Van Hooijdonk en Vermeulen zijn van mening dat Zerrouki wellicht het kind van de rekening kan worden bij Feyenoord, gezien de sterke prestaties van Hwang op het middenveld. De Zuid-Koreaanse speler heeft laten zien dat hij momenteel simpelweg beter in vorm is en daardoor een geduchte concurrent is voor Zerrouki.

Met de opkomst van Hwang lijkt Zerrouki een zware strijd te moeten leveren om zijn plek in het basiselftal van Feyenoord te behouden. De druk op de jonge middenvelder neemt toe nu hij moet opboksen tegen een speler die momenteel de voorkeur geniet van de trainersstaf. Het is afwachten hoe Zerrouki zal reageren op deze uitdaging en of hij in staat zal zijn om zijn positie te handhaven in het team.