×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez niet onder de indruk van Feyenoord-winst.

Kenneth Perez niet onder de indruk van Feyenoord-winst.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 09:40 uur

Feyenoord behaalde afgelopen zondag een overwinning op FC Twente, maar volgens voetbalanalist Kenneth Perez was het spel van de Rotterdammers niet overtuigend. Tijdens het programma 'Dit was het Weekend' op ESPN merkte de Deense analist op dat de zuivere speeltijd in de tweede helft een indicatie was van het niveau van de wedstrijd. Ondanks de winst was Perez kritisch over de prestaties van Feyenoord.

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente eindigde in een overwinning voor de thuisploeg, maar het vertoonde spel liet volgens Kenneth Perez te wensen over. De Deense analist benadrukte dat de zuivere speeltijd in de tweede helft aantoonde dat het niveau niet hoog lag. Tijdens zijn analyse in het programma 'Dit was het Weekend' uitte Perez zijn bedenkingen over de kwaliteit van het spel van Feyenoord, ondanks de behaalde drie punten.

Hoewel Feyenoord de zege behaalde tegen FC Twente, was Kenneth Perez kritisch over het vertoonde spel van de Rotterdammers. In het programma 'Dit was het Weekend' op ESPN wees de Deense analist op de zuivere speeltijd in de tweede helft als een teken van het matige niveau van de wedstrijd. Perez was niet onder de indruk van de prestaties van Feyenoord, ondanks de positieve uitkomst van de wedstrijd.