×
Home Nieuws Livescore

AC Milan verliest van Fiorentina ondanks heldenrol De Gea.

AC Milan verliest van Fiorentina ondanks heldenrol De Gea.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 09:32 uur

AC Milan heeft zondagavond een teleurstellende nederlaag geleden in de Serie A tegen Fiorentina, een team dat onderaan de ranglijst bungelt. De wedstrijd in Florence werd gekenmerkt door een uitblinkende prestatie van doelman David de Gea, die een heldenrol vervulde voor zijn team. Met een eindstand van 2-1 in het voordeel van Fiorentina wist de thuisploeg de drie punten veilig te stellen.

Ondanks de inzet van AC Milan, slaagden ze er niet in om de overwinning te behalen tegen Fiorentina. De Gea stond zijn mannetje in het doel en wist meerdere keren belangrijke reddingen te verrichten om zijn team op voorsprong te houden. De nederlaag zal een bittere pil zijn voor AC Milan, dat gehoopt had om punten te pakken in deze uitwedstrijd.

De wedstrijd tussen AC Milan en Fiorentina was een spannende strijd waarbij beide teams alles gaven om de overwinning binnen te halen. Uiteindelijk was het Fiorentina dat aan het langste eind trok en de drie punten in eigen huis hield. De supporters van de thuisploeg konden juichen terwijl de fans van AC Milan teleurgesteld huiswaarts keerden na deze zware nederlaag.