×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem kritisch: Feyenoord wint, maar aanval teleurstellend

Van Hanegem kritisch: Feyenoord wint, maar aanval teleurstellend
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 09:00 uur

Feyenoord behaalde afgelopen zondag een nipte overwinning op FC Twente met 2-1, maar clubicoon Willem van Hanegem blijft kritisch. De voormalige speler en coach van de Rotterdamse club was niet volledig overtuigd door de prestaties van het team tijdens de wedstrijd. Van Hanegem uitte zijn zorgen met name over de aanvallende linie, waar hij zich stoorde aan het spel van Igor Paixão, Ibrahim Osman en de mysterieuze Ayase Ueda.

Ondanks de overwinning zag Van Hanegem ruimte voor verbetering bij Feyenoord. De legendarische voetballer, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukte dat de aanvallers van de ploeg nog niet op het gewenste niveau acteerden. Met name de samenwerking en effectiviteit van Paixão, Osman en Ueda lieten volgens hem te wensen over.

De kritiek van Van Hanegem komt op een moment waarop Feyenoord zich in een cruciale fase van het seizoen bevindt. De club strijdt mee in de top van de Eredivisie en heeft ambities om zich te mengen in de titelstrijd. Het is duidelijk dat de clublegende hoge verwachtingen heeft van het team en dat hij scherp blijft letten op de prestaties, ook na een overwinning zoals die tegen FC Twente.