×
Home Nieuws Livescore

Van Bronckhorst faalt opnieuw: Besiktas verliest van Gaziantepspor.

Van Bronckhorst faalt opnieuw: Besiktas verliest van Gaziantepspor.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 08:32 uur

Voormalig Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft zondagavond geen succes weten te behalen bij zijn nieuwe club Besiktas. De Nederlandse coach slaagde er niet in om het tij te keren na eerdere teleurstellende resultaten tegen Ajax en Eintracht Frankfurt in de Europa League. De ploeg leed opnieuw puntverlies, ditmaal tegen Gaziantepspor.

Besiktas, onder leiding van Van Bronckhorst, had gehoopt op een ommekeer na de recente tegenslagen in Europa. Echter, de ploeg slaagde er niet in om de negatieve spiraal te doorbreken en moest opnieuw een nederlaag incasseren. De druk op de Nederlandse trainer neemt hierdoor toe, aangezien de verwachtingen hooggespannen zijn bij de Turkse topclub.

Van Bronckhorst zal nu moeten analyseren wat er misgaat bij Besiktas en hoe hij zijn team weer op de rails kan krijgen. Met de opeenvolgende verliespartijen zal de coach snel moeten handelen om het vertrouwen binnen de ploeg te herstellen en de fans weer te laten juichen. De komende periode zal cruciaal zijn voor Van Bronckhorst en Besiktas om het tij te keren en weer successen te boeken in de competitie.