×
Home Nieuws Livescore

Ajax-coach blij met Weghorst: meer dan pinchhitter!

Ajax-coach blij met Weghorst: meer dan pinchhitter!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 08:24 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli is verheugd over de snelle impact die Wout Weghorst maakt bij de club. De Italiaanse coach is blij dat de spits zijn reputatie als meer dan alleen een pinchhitter waarmaakt. Weghorst, die onlangs de overstap maakte naar Ajax, heeft laten zien dat hij een belangrijke aanwinst is voor het team.

Farioli prijst Weghorst om zijn veelzijdigheid en zijn vermogen om meer te bieden dan alleen doelpunten. De trainer is onder de indruk van de werkethiek en de mentaliteit van de spits, die zich snel heeft aangepast aan het spel van Ajax. Weghorst wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team, zowel op als buiten het veld.

Met zijn sterke optredens heeft Weghorst al laten zien dat hij een sleutelspeler kan zijn voor Ajax in het komende seizoen. De spits heeft niet alleen doelpunten op zijn naam staan, maar heeft ook laten zien dat hij een teamspeler is die bereid is om hard te werken voor het collectieve succes. Farioli is optimistisch over de toekomst van Weghorst bij de club en kijkt uit naar wat de spits nog meer kan bereiken.