×
Home Nieuws Livescore

Hugo Bueno en Quilindschy Hartman: Sterke band in Rotterdam

Hugo Bueno en Quilindschy Hartman: Sterke band in Rotterdam
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2024 08:08 uur

De zomerse transferperiode bracht een onverwachte wending voor Feyenoord, toen de Spaanse verdediger Hugo Bueno als tijdelijke vervanger van de geblesseerde Quilindschy Hartman naar Rotterdam werd gehaald. Bueno, die zijn eerste wedstrijd speelde tegen FC Twente, onthulde na afloop van de match dat hij een speciale band deelt met de Nederlandse verdediger en dat ze elkaar veel steunen.

De 22-jarige Bueno, die eerder uitkwam voor Real Valladolid, liet doorschemeren dat de band met Hartman verder gaat dan alleen het veld. "Quilindschy en ik hebben een klik, zowel binnen als buiten het veld. We begrijpen elkaar en proberen elkaar te helpen waar we kunnen," aldus de Spaanse verdediger. Deze onverwachte connectie tussen de twee spelers heeft mogelijk een positieve invloed op het teamgeest van Feyenoord.

Met Hartman aan de zijlijn vanwege een blessure, lijkt Bueno vastberaden om zijn kans te grijpen en een positieve impact te maken in het team. De Spaanse verdediger, die bekend staat om zijn snelheid en tactisch inzicht, liet zien dat hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor de Rotterdamse club. Met zijn enthousiasme en toewijding belooft Bueno een interessante speler te worden om in de gaten te houden in het komende seizoen.