×
Home Nieuws Livescore

Bosz neemt Dams niets kwalijk na rode kaart.

Bosz neemt Dams niets kwalijk na rode kaart.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 6 oktober 2024 12:40 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft zijn jonge verdediger Matteo Dams in bescherming genomen na diens rode kaart in de wedstrijd tegen Sparta. De 20-jarige Dams kreeg de rode kaart, maar Bosz weigert hem iets te verwijten. De coach benadrukte dat Dams ook niet de benodigde ondersteuning kreeg van zijn teamgenoten tijdens de bewuste situatie.

Bosz sprak na de wedstrijd openlijk over het incident en benadrukte dat het belangrijk is om als team samen te werken en elkaar te helpen in moeilijke momenten. De trainer is van mening dat Dams, ondanks zijn rode kaart, kan rekenen op begrip en steun van de hele ploeg.

De jonge verdediger zelf heeft nog niet gereageerd op het voorval, maar het is duidelijk dat Bosz en zijn staf achter hem staan. De focus ligt nu op het herstellen van de situatie en het zorgen voor eenheid binnen het team, zodat dergelijke incidenten in de toekomst voorkomen kunnen worden. Bosz blijft positief over de ontwikkeling van Dams en is vastbesloten om hem te blijven begeleiden in zijn groei als speler.