×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay Jr. verontwaardigd over kritiek Bosz op Makkelie.

Hans Kraay Jr. verontwaardigd over kritiek Bosz op Makkelie.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 6 oktober 2024 10:48 uur

Voormalig voetballer en huidige ESPN-analist Hans Kraay Jr. heeft zijn ongenoegen geuit over de recente kritiek van Peter Bosz op scheidsrechter Danny Makkelie. Kraay Jr. noemt de uitlatingen van Bosz 'schandalig' en vindt dat de coach zich onwaardig gedraagt als een 'toptrainer'. Bosz had tijdens een televisie-uitzending openlijk zijn ongenoegen geuit over de beslissingen van Makkelie tijdens een wedstrijd.

Kraay Jr., die bekend staat om zijn uitgesproken mening, benadrukte dat het niet gepast is voor een trainer om zo'n harde kritiek te uiten op een scheidsrechter in de media. Hij vindt dat Bosz, als ervaren coach, beter zou moeten weten en zijn kritiek op een respectvolle manier zou moeten uiten. De ESPN-analist benadrukte dat het belangrijk is om respect te tonen voor de arbitrage, ongeacht de beslissingen die zij nemen.

De discussie over de relatie tussen trainers en scheidsrechters laait regelmatig op in de voetbalwereld. Kraay Jr. benadrukte dat het belangrijk is dat er een gezonde verstandhouding is tussen beide partijen om het spel eerlijk en sportief te houden. Hij hoopt dat Bosz en Makkelie in de toekomst tot een beter begrip kunnen komen en dat dergelijke incidenten vermeden kunnen worden.