×
Home Nieuws Livescore

Vito van Crooij opgelucht terug in Nederlandse voetbalwereld.

Vito van Crooij opgelucht terug in Nederlandse voetbalwereld.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 6 oktober 2024 10:16 uur

Voormalig Al-Wahda-speler Vito van Crooij straalt van geluk nu hij terug is op Nederlandse bodem. De middenvelder heeft een jaar lang in het buitenland gespeeld, maar keerde onlangs terug naar NEC. Tijdens zijn verblijf bij Al-Wahda heeft Van Crooij echter een zware periode doorgemaakt, mede door het tragische verlies van zijn vader.

Na een emotionele en uitdagende tijd in het buitenland is Van Crooij nu vastberaden om zijn carrière bij NEC voort te zetten. De middenvelder kijkt ernaar uit om weer op Nederlandse velden te schitteren en zijn talent te tonen aan het thuispubliek. Met zijn ervaring en vastberadenheid hoopt Van Crooij een belangrijke rol te spelen in het succes van NEC in het komende seizoen.

De steun en warme ontvangst van de fans en zijn nieuwe teamgenoten hebben Van Crooij geholpen om de moeilijke periode achter zich te laten en zich volledig te richten op zijn sportieve prestaties. Met een hernieuwde passie voor het spel en een sterke motivatie om te slagen, is Van Crooij vastbesloten om zijn talent en potentieel te benutten in het shirt van NEC.