×
Home Nieuws Livescore

Lof voor Joseph Oosting van Theo Janssen en Mourinho.

Lof voor Joseph Oosting van Theo Janssen en Mourinho.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 6 oktober 2024 09:32 uur

Joseph Oosting, de hoofdtrainer van FC Twente, oogst lof vanuit verschillende hoeken van de voetbalwereld. Analisten en collega's zijn vol lof over zijn werk bij de club. Onder andere Theo Janssen, voormalig speler van FC Twente, en Feyenoord-trainer Brian Priske prijzen de tactische aanpak en het leiderschap van Oosting.

Niet alleen nationale trainers zijn onder de indruk van Oosting, ook internationaal wordt zijn werk opgemerkt. De gerenommeerde coach José Mourinho heeft eveneens veel waardering voor de prestaties van de hoofdtrainer van FC Twente. Mourinho, die zelf successen behaalde bij topclubs als Real Madrid en Chelsea, ziet in Oosting een veelbelovende coach met een duidelijke visie en strategie.

De complimenten en credits die Joseph Oosting ontvangt, tonen aan dat zijn aanpak en werkwijze gewaardeerd worden in de voetbalwereld. Met zijn positieve benadering en resultaatgerichte aanpak weet Oosting niet alleen zijn spelers te inspireren, maar ook zijn collega's en experts in het vak. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de talentvolle hoofdtrainer van FC Twente, die met zijn team hoge ogen gooit in de competitie.