×
Home Nieuws Livescore

Elia waardeert tijd bij FC Twente, steunt Ten Hag.

Elia waardeert tijd bij FC Twente, steunt Ten Hag.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 6 oktober 2024 08:08 uur

Voormalig FC Twente vleugelspeler Eljero Elia kijkt met warme gevoelens terug op zijn tijd onder de leiding van trainers Fred Rutten en Erik ten Hag. De Nederlandse voetballer koestert de herinneringen aan zijn periode bij de club, waar hij onder Rutten en Ten Hag zijn talent kon ontplooien. Echter, Elia uit ook zijn medeleven voor Ten Hag, die momenteel te kampen heeft met uitdagingen als manager van Manchester United.

Elia, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, bloeide op onder de begeleiding van Rutten en Ten Hag bij FC Twente. De voormalige vleugelspeler benadrukt het belang van de coaches in zijn ontwikkeling als speler en is dankbaar voor de lessen die hij van hen heeft geleerd. Zijn tijd bij de club heeft een blijvende indruk op hem achtergelaten en hij kijkt met trots terug op zijn prestaties in het shirt van FC Twente.

Ondanks zijn eigen succesvolle ervaringen bij FC Twente, voelt Elia mee met Ten Hag in zijn huidige positie bij Manchester United. De Nederlandse coach staat voor een uitdagende taak om de Engelse topclub naar succes te leiden en Elia erkent de druk en moeilijkheden die gepaard gaan met zo'n prestigieuze rol. Desondanks blijft Elia optimistisch over de capaciteiten van Ten Hag en hoopt hij dat de coach zijn weg zal vinden naar succes in het Engelse voetbal.