×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay schittert bij Corinthians met assist in debuut.

Memphis Depay schittert bij Corinthians met assist in debuut.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 6 oktober 2024 07:32 uur

Memphis Depay maakte zaterdagavond een indrukwekkend debuut in de basisopstelling van Corinthians. De dertigjarige aanvaller liet meteen zijn klasse zien door al na twee minuten een assist te geven op Yuri Alberto tijdens het competitieduel tegen Internacional. Deze snelle bijdrage van Depay zorgde voor een vliegende start voor zijn nieuwe team.

Met zijn ervaring en kwaliteiten wist Memphis Depay gedurende 85 minuten een belangrijke rol te spelen in het spel van Corinthians. Zijn aanwezigheid op het veld zorgde voor dreiging en creativiteit in de aanvalslinie, waardoor de tegenstander constant op zijn hoede moest zijn. Depay toonde aan waarom hij wordt beschouwd als een van de beste aanvallers van zijn generatie.

De fans van Corinthians waren ongetwijfeld verheugd om Memphis Depay in actie te zien en zullen hoge verwachtingen hebben voor wat hij nog meer kan brengen in de komende wedstrijden. Met zijn snelle aanpassing en directe impact op het spel, lijkt Depay al snel een onmisbare schakel te worden in het team van Corinthians. De supporters kunnen rekenen op meer magische momenten van deze getalenteerde aanvaller in de toekomst.